Godziny Pracy INFOLINII
SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ:
Napisz do nas:
tofivet@tofivet.pl
Odbiory osobiste zamówień w godzinach:
RACHUNEK FIRMOWY Bank Pekao:
WYBIERZ RODZAJ PRODUKTU | CENA | DOSTĘPNOŚĆ | KOSZYK |
---|---|---|---|
ORIJEN Regional Red Dog 11,4kg | 510,97 PLN WYSYŁKA GRATIS |
Dostępny realizacja do 6 dni roboczych | |
ORIJEN Regional Red Dog 2kg | 134,98 PLN | Dostępny na magazynie na wyczerpaniu | |
ORIJEN Regional Red Dog 6kg | 409,97 PLN WYSYŁKA GRATIS |
Dostępny na magazynie na wyczerpaniu |
Charakterystyka Karmy ORIJEN: |
---|
|
Cechy ORIJEN Regional Red Dog: |
---|
|
Dawkowanie: |
---|
Waga psa | Ilość w gramach na dzień | |
Normalna aktywność | Mniejsza aktywność | |
2 kg | 40g / dzień | 30g / dzień |
5 kg | 90g / dzień | 60g / dzień |
10 kg | 150g / dzień | 120g / dzień |
20 kg | 240g / dzień | 160g / dzień |
30 kg | 330g / dzień | 240g / dzień |
40 kg | 420g / dzień | 280g / dzień |
50 kg | 480g / dzień | 330g / dzień |
60 kg | 570g / dzień | 390g / dzień |
- Jeżeli zmieniamy karmę naszego psa, pamiętajmy, aby robić to stopniowo, ponieważ potrzeba czasu, żeby układ trawienny pupila mógł przystosować się do nowej diety.
- Przez okres 5-7 dni należy mieszać karmę Orijen z poprzednio stosowaną karmą, stopniowo zwiększając jej ilość.
- Siódmego dnia możesz już podać psu 100% Orijen..
- Dlatego proponujemy rozpocząć dawkowanie karmy zgodnie ze schematem poniżej, kontrolując wagę psa, a następnie dostosować porcję do jego potrzeb.
- Podawaj karmę 2 razy dziennie i zapewnij psu stały dostęp do czystej, świeżej wody.
Skład i analiza: |
---|
SKŁAD ORIJEN REGIONAL RED NOWE OPAKOWANIE:
Skład: surowe mięso wołowe (12%), surowe mięso dzika (5%), surowe mięso bizona (5%), surowe mięso jagnięce (5%), surowe mięso wieprzowe (5%), surowa wątroba wołowa (4%), cała surowa sardynka (4%), świeże jaja (4%), surowa wątroba wieprzowa (4%), dehydratyzowana jagnięcina (4%), dehydratyzowana wołowina (4%), dehydratyzowany śledź (4%), dehydratyzowana baranina (4%), dehydratyzowana wieprzowina (4%), dehydratyzowana sardynka (4%), cała czerwona soczewica, cały groch, cała ciecierzyca, cała zielona soczewica, cała fasola pinto, włókno soczewicy, skrobia grochowa, olej z rdzawca (2%), surowa watroba jagnieca (2%), tłuszcz wołowy (2%), surowa wątroba dzika (2%), surowe nerki wołowe (2%), surowe żołądki wołowe (1%), surowe nerki jagnięce (1%), surowe żołądki jagnięce (1%), suszony kelp, świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała cukinia, świeża cała marchew, świeże całe jabłka, świeże całe gruszki, suszony korzeń cykorii, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście buraków, świeże liście rzepy, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, lawenda, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży. DODATKI (na kg): dodatki technologiczne: ekstrakt tokoferolu z olejów roślinnych: 121 mg, kwas cytrynowy: 40 mg. Dodatki sensoryczne: ekstrakt z rozmarynu: 80 mg. Dodatki żywieniowe: 3b606 (cynk): 105 mg, 3a821 witamina B1: 10 mg, 3a700 witamina E: 100 IU. Dodatki zootechniczne: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 2,2x10^6 CFU.
SKŁAD ORIJEN REGIONAL RED:
Skład: świeża wołowina angus (11%), świeże mięso dzika (4%), świeże mięso bizona (4%), świeża lub surowa jagnięcina romney (4%), świeża wieprzowina yorkshire (4%), świeża wątroba wołowa (4%), świeże żołądki wołowe (4%), świeże całe sardynki (4%), świeże całe jaja (4%), świeża wątroba dzika (4%), jagnięcina (dehydratyzowana, 4%), wołowina (dehydratyzowana, 4%), cały śledź (dehydratyzowany, 4%), baranina (dehydratyzowana, 4%), wieprzowina (dehydratyzowana, 4%), świeża wątroba jagnięca (3,5%), świeże żołądki jagnięce (3,5%), całe sardynki (dehydratyzowane, 3%), świeża wątroba wieprzowa (3%), cała czerwona soczewica, cała zielona soczewica, cały groch zielony, włókno soczewicy, cała ciecierzyca, cały groch żółty, cała fasola pinto, tłuszcz wołowy (1%), tłuszcz wieprzowy (1%), olej ze śledzia (1%), chrząstki wołowe (dehydratyzowane, 1%), wątroba wołowa (liofilizowana), żołądki wołowe (liofilizowane), wątroba jagnięca (liofilizowana), żołądki jagnięce (liofilizowane), świeża cała dynia, świeża cała dynia piżmowa, świeża cała cukinia, świeży cały pasternak, świeża marchew, świeże całe jabłka red delicious, świeże całe gruszki bartlett, świeży jarmuż, świeży szpinak, świeże liście buraków, świeże liście rzepy, brązowy kelp, cała żurawina, całe borówki, całe jagody saskatoon, korzeń cykorii, kurkuma, ostropest plamisty, korzeń łopianu, kwiat lawendy, korzeń prawoślazu lekarskiego, owoce dzikiej róży. DODATKI (na kg): cynk: 100 mg. Dodatki zootechniczne: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.
Białko surowe | 38% |
Tłuszcz surowy | 18% |
Popiół surowy | 9% |
Włókno surowe | 5% |
Wilgotność | 12% |
Wapń | 2% |
Fosfor | 1,4% |
Kwasy Omega-6 | 2,3% |
Kwasy Omega-3 | 1% |
DHA (min.) | 0,2% |
EPA (min.) | 0,15% |